30 godina rada u centru grada Rijeke i u blizini fakulteta!

Početak uspješnog obrta seže davne 1982. godine u roditeljskoj kući na Kozali i deset godišnjeg gušenja u amonijaku koji je služio za razvijanje nacrta na ozalitu. Kupio sam prvu Xerox mašinu za velike nacrte i Canon za A4 i A3 i počeo se lagano spuštati prema gradu tako da smo godinama već u samom centru Rijeke.

Suradnja sa velikim tvrtkama počela je još početkom 80-ih godina, kada je osnovni posao bilo fotokopiranje nacrta za projektne kuće.

Nakon nekoliko godina nadolazi pad građevinskih i industrijskih djelatnosti, pa smo se orijentirali na pružanje usluga širem krugu klijenata, uspjevamo se probiti na tržište i tako 1996.godine nastavljamo širenje lanca podružnica, otvaranjem podružnica kraj fakulteta.

U poslovnici u ulici Dolac koristimo najbolje uređaje koje je moguće nabaviti na svjetskom tržištu marke "RICOH" "ROWE" "HP" "CANON "USIDA" . Najsuvremeniji uređaji omogućavaju nam skeniranje velikih formata u boji i ispis do 1.5 m širine.

Tvrtkama nudimo varijabilni tisak, arhiviranje dokumenata, printanje i skeniranje velikih formata, od vizitke do jumbo plakata. Poseban naglasak dajemo na najam i prodaju uređaja Ricoh, za koje nudimo i potrošni materijal.

  • Contacts
Fotokopirnica Scripta - Obrt za fotokopiranje Scripta Rijeka, vl. Milan Ilić

Fotokopirnica ScriptaObrt za fotokopiranje Scripta Rijeka, vl. Milan Ilić

Send quiery

Sljedeća varijanta dodana je u vašu narudžbu (pcs: ). Nastavite sa kreiranjem narudžbe ili pregledajte kompletnu narudžbu u košarici.